Eu si Tu ,aici

Sunt un om… ca si tine!

Am trait de-a lungul vietii multe suferinte provocate de CAUTAREA unui adevar autentic despre mine.A trebuit sa gresesc de multe ori…si sa inteleg de ce am gresit…sa invat …si sa abordez relatia cu mine mereu diferit..

Mi-am gasit inceputul cunoasterii mele acum 20 ani, cand am avut determinarea interioara de a studia psihologia.Dupa 5 ani de facultate nu m-am ales decat cu informatii teoretice care nu m-au lamurit prea mult.Am urmat apoi specializarea/formarea in Psihoterapie, …multumesc si pe aceasta cale mentorilor mei care mi-au deschis multe orizonturi de gandire.

Am urmat multi ani DEZVOLTAREA PERSONALA -o conditie pentru a putea profesa,lucru cu mine fiind intr+o continua restructurare.Am deschis propriul cabinet in anul 2000 in Bacau.Am traversat prin viata acumuland cu rabdare , uneori cu satisfactie alteori cu esec…multe experiente care m-au lamurit cum functioneaza psihicul uman.Intai am invatat despre mine…dar este valabil acest lucru si pentru tine,pentru orice om.Si daca eu am reusit cu siguranta poti si tu.

De-a lungul carierei mele am cunoscut,am inteles si sustinut multi pacienti care mi-au adus satisfactii profesionale .Ei  mi-au dat un imbold de a merge si mai departe in cunoasterea mea , astfel s-a trezit dorinta de a crea acest site  de a sustine si pe altii.

Am invatat multe de la pacientii mei cum de altfel si ei si-au exprimat recunostinta sustinerii mele in castigarea unei vieti implinite.

Prin intermediul  acestui site, voi continua sa fac multe lucruri  pentru oameni.Abordari pe care le-am inceput in cabinetul meu  si au alinat multe suflete.Unii au curaj sa ma caute personal ,altii datorita mentalitatii preconcepute amana  …sau considera ca a VORBI DESPRE VULNERABILITATILE  SALE , afi preocupat de intelegerea si evolutie sa, nu este o necesitate daca au ce manca si un acoperis sub cap.

Aici , Tu cel care citesti..esti liber sa inveti  si… sa te exprimi in comentarii fara ca eu sa stiu cine esti iar acest lucru te va face sa te simti mai bine,mai liber,mai dornic de evolutie.

E IMPORTANT pentru mine  ca tu sa afli, ca dorinta mea de a aduce o bucurie in sufletul tau…ma face fericita.

…..Si pentru ca… multe site-uri promoveaza Dezvoltarea Personala/Psihoterapia/Consiliere Psihologica… as vrea sa stii ca nimeni nu poate pretinde ca face acest lucru… stiintific si profesionist, fara sa se  fi pregatit indelung si sa  fie recunoscut si  validat de Colegiul Psihologilor din Romnia www.copsi.ro , singura organizatie profesionala in domeniu. PENTRU fiecare judet vei gasi lista specialistilor.

Programari la tel: 073  60  69  334

 

 

One thought on “Eu si Tu ,aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *